Sutra nastavak razgovora u Raškoj

Izvor: S media, 01.Avg.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak razgovora u Raškoj

Posrednik EU Robert Kuper i predstavnici Vlade Srbije ponovo će se sastati sutra. Tema razgovora kriza na severu Kosova i Metohije. Niko od zvaničnika nije dao izjave za medije.

Sastanak posrednika EU Roberta Kupera i predstavnika Vlade Srbije u zgradi opštine Raška završen je posle dva i po časa.

Razgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o iznalaženju rešenja za trenutnu krizu na severu Kosova nastaviće se i sutra, a izjave novinarima nije dao niko od učesnika sastanka.

-Dogovor je da se izjave po završetku sastanka ne daju, jer se razgovori nastavljaju- rekao je Tanjugu jedan od učesnika razgovora.

Raška: Završeni tajni pregovori o Kosovu(IZ ČASA U ČAS)

[tbleft=Tači izdao naredbu o opštoj mobilizaciji!

Euleks hapsi predstavnike Vlade Srbije?

Sastanku su pored Kupera, predstavnika Vlade Srbije Gorana Bogdanovića i Borislava Stefanovića prisustvovali i savetnik predsednika Republike Jovan Ratković i savetnik ministra za KiM Vlada Jovičić, kao i specijalni predstavnik EU na Kosovu Fernando Ðentilini.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen sastanak u Raškoj, nastavak sutra

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2011

RAŠKA - Sastanak posrednika EU Roberta Kupera i predstavnika Vlade Srbije u Raškoj završen je poslije dva i po časa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Razgovori na Kosovu: Nastavak sutra?

Izvor: Mondo, 01.Avg.2011

Razgovori predstavnika Vlade Srbije i posrednik EU u Raškoj trajali su oko tri sada i završeni su bez saopštenja za javnost. Nastavak možda i sutra, zavisi od komandanta Kfora Bilera, kaže Stefanović.

Nastavak na Mondo...

Bogdanović: Nastavak razgovora o rešavanju krize

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2011, 01:00

Sastanak posrednika EU i predstavnika Vlade u Raškoj završen posle dva i po sata. U utorak razgovori sa komandantom KFOR. Vlada šalje hranu na KiM

Nastavak na Večernje novosti...

Na Jarinju zabranjen prelazak vozila sa robom

Izvor: S media, 02.Avg.2011

Na Jarinju zabranjen prelazak vozila koja prevoze bilo koju vrstu robe, čak i lekove. Dozvoljen prelazak samo putničkim automobilima bez tovara. ..Na punktu Jarinje večeras je zabranjen prelazak vozila koja prevoze bilo kakve namirnice ili bilo koju vrstu robe, javlja Tanjugov izveštač sa lica...

Nastavak na S media...

Pregovori su u ćorsokaku

Izvor: Danas, 02.Avg.2011

Predstavnici Vlade Srbije i Srbi na barikadama na severu Kosova i Metohije juče su u vreme zatvaranja ovog izdanja našeg lista čekali rezultate razgovora koje je posrednik EU za dijalog Beograda i Prištine Rober Kuper vodio sa kosovskim zvaničnicima u Prištini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.