Studenti tražili da vide Tominu diplomu

Izvor: Kurir, 03.Maj.2012, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti tražili da vide Tominu diplomu

Grupa omladinaca Demokratske stranke okupila se ispred stana lidera SNS Tomislava Nikolića sa zahtevom da im pokaže diplome

BEOGRAD - Grupa omladinaca Demokratske stranke okupila se ispred stana lidera SNS Tomislava Nikolića sa zahtevom da im pokaže diplome osnovnih i master studija, ali im >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz stana u Novom Beogradu niko nije odgovorio na zvono.

"Mi, mladi studenti okupili smo se ovde sa ciljem da vidimo diplome Tomislava Nikolića, jer nas je on sam javno pozvao na televiziji Prva da pogledamo njegove diplome, kako osnovnih, tako i master studija, koje je završio za godinu dana", rekla je novinarima učesnica performansa, apsolventkinja Pravnog fakulteta Neda Simić i dodala da im je portir rekao da u stanu nema nikoga.

Ona je navela da studenti u Srbiji imaju dosta teškoća, da su neki na budžetu, a neki sami plaćaju studije i da im završavanje studija za godinu dana deluje neverovatno. "Nikolić je za godinu dana završio i osnovne i master studije i nama je intrigantna tajna njegovog neverovatnog uspeha", istakla je Neda Simić, naglašavajući da neće odustati od nastojanja da privole lidera SNS da im pokaže diplome.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Studenti došli kod Tome po diplomu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2012

Grupa omladinaca Demokratske stranke okupila se ispred stana lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića sa zahtevom da im pokaže diplome osnovnih i master studija, ali im iz stana u Novom Beogradu niko nije odgovorio na zvono..."Mi, mladi studenti okupili smo se ovde sa ciljem da vidimo diplome...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.