Stranim medijima interesantniji Radovan Karadžić nego Mladić

Izvor: Danas, 01.Jun.2011, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranim medijima interesantniji Radovan Karadžić nego Mladić

Mnogo veće interesovanje inostranih novinara koji su dolazili sa povodom u Srbiju, bar prema broju onih koji su se akreditovali, bilo je kada je uhapšen haški optuženik Radovan Karadžić, nego poslednjih dana zbog hapšenja Ratka Mladića, ističe za Danas Zorica Povrenović iz Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija traži od Haga da vrati Mladića na još tri dana u Beograd

Izvor: Njuz.net, 02.Jun.2011, 18:10

Mladićev povratak na tri dana, povećao bi interesovanje novinara za intervju sa Tadićem.. BEOGRAD, 2. jun 2011, (Njuz) – Predsednik Srbije Boris Tadić zatražio je danas od predsednika Haškog tribunala Patrika Robinsona da optuženik Ratko Mladić bude vraćen hitno u Beograd na najmanje tri dana...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.