Srpsko-američka konferencija o terorizmu, Vučić među uvodničarima

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-američka konferencija o terorizmu, Vučić među uvodničarima

Vlade Srbije i SAD organizovaće u sredu, 29. aprila, konferenciju o stranim terorističkim borcima, sprečavanju radikalizma i borbi protiv terorizma u regionu Balkana, a među uvodničarima biće i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

U uvodnom delu konferencije, kako je najavljeno, govoriće i ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, šef delegacije EU Majkl Devenport, šef misije OEBS u Srbiji Peter Burkhard i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Cilj konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja će trajati dva dana je, kako piše u saopštenju MUP-a Srbije, jačanje regionalne i medjunarodne saradnje u oblasti borbe protiv terorizma.

Terorizam je pojava koja utiče na ceo svet i konferencija je dobra prilika da se izvrši pregled dosadašnje regionalne saradnje i oceni ostvareni napredak na unapređenju naših napora u borbi protiv terorizma, poručuju iz MUP-a.

Posebna pažnja biće posvećena novim izazovima u borbi protiv terorizma, kao što su pravci kretanja stranih terorističkih boraca, pravni okvir za borbu protiv terorizma, prevencija radikalizma i značaj regionalne saradnje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Beogradu dvodnevna konferencija o terorizmu

Izvor: Akter, 28.Apr.2015, 11:19

Vlada Srbije i Vlada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) organizovaće dvodnevnu "Konferenciju o stranim terorističkim borcima, sprečavanju radikalizma i borbi protiv terorizma u regionu Balkana" u sredu i četvrtak u Beogradu..Konferencija će početi sutra u 9.00 u Palati Srbija...U uvodnom delu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.