Šreder poručio: Srbija stub stabilnosti u regionu, veoma važno jačanje veza

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šreder poručio: Srbija stub stabilnosti u regionu, veoma važno jačanje veza

Specijalni izaslanik nemačke vlade Gerhard Šreder, nakon sastanka s predsednikom Srbije poručio je da je veoma važno jačanje veza među liderima u regionu, a s obzirom na sve što je do sada urađeno, ovaj region pokazuje da ide napred.

On je rekao da se na sastanku razgovaralo o međunarodnoj politici i situaciji u regionu i istakao da je Srbija stub stabilnosti u regionu.

"Mislim da je veoma važno jačanje veza među liderima regiona. Smatram da je Srbija stub >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stabilnosti u regionu i mislim da region, jačanjem veza i svim što je do sada urađeno pokazuje da ide napred“, rekao je Šreder.

On je dodao da predsednik Srbije želi da nastavi evropski kurs i evorpski put, sve do članstva u EU, što je i juče u svom govoru jasno rekao.

"Srbija je sa predsednikom Vučićem na dobrom putu i veze sa Nemačkom su jako dobre“, dodao je Šreder.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šreder: Vučić i Srbija sidro stabilnosti u regionu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2017

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Srbija su sidro stabilnosti u veoma teškom regionu, ocijenio je danas specijalni izaslanik njemačke vlade Gerhard Šreder...On je, nakon sastanka sa predsjednikom Srbije, čijem je prijemu povodom inauguracije prisustvovao u ime zvaničnog Berlina,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.