Šreder: Srbija je sa Vučićem na dobrom putu

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šreder: Srbija je sa Vučićem na dobrom putu

Veoma je važno jačanje veza među liderima u regionu, a s obzirom na sve što je do sada urađeno, ovaj region pokazuje da ide napred.

To kaže specijalni izaslanik nemačke vlade Gerhard Šreder.

On je novinarima, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da se na sastanku razgovaralo o međunarodnoj politici i situaciji u regionu i istakao da je Srbija stub stabilnosti u regionu.

"Mislim da je veoma važno jačanje veza među liderima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << regiona. Smatram da je Srbija stub stabilnosti u regionu i mislim da region, jačanjem veza i svim što je do sada urađeno pokazuje da ide napred“, rekao je Šreder.

On je dodao da predsednik Srbije želi da nastavi evropski kurs i evropski put, sve do članstva u EU, što je i juče u svom govoru jasno rekao.

"Srbija je sa predsednikom Vučićem na dobrom putu i veze sa Nemačkom su jako dobre“, dodao je Šreder.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šreder: Srbija sa Vučićem na dobrom putu

Izvor: RTS, 24.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srbija su sidro stabilnosti u veoma teškom regionu, ocenio je specijalni izaslanik nemačke vlade Gerhard Šreder. . Gerhard Šreder je novinarima, nakon sastanka sa predsednikom Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.