Skupština u četvrtak o ombudsmanu

Izvor: B92, 31.Jul.2012, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština u četvrtak o ombudsmanu

Beograd -- Sednica Skupštine Skupštine na kojoj će se razgovarati o izboru ombudsmana i izmenema Zakona o Narodnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta.

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović je novinarima, po završetku skupštinskog kolegijuma, rekao da su pristigla tri predloga da i u drugom mandatu ombudsman bude Saša Janković, a da su predlog uputile LDP, DS i SPS.

Predsednik Skupštine je precizirao da će po završetku te sednice parlament otići na, kako je rekao, "neformalnu pauzu do septembra".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština u četvrtak o ombudsmanu i NBS pa na odmor

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2012

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o izboru obmdusmana i izmenema Zakona o Narodbnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta, najavio je danas predsednik Skupštine Nebojša Stefanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Skupština zaseda u četvrtak

Izvor: Akter, 31.Jul.2012

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o izboru ombudsmana i izmenama Zakona o Narodnoj banci biće održana u četvrtak 2. avgusta, najavio je danas predsednik Skupštine Nebojša Stefanović

Nastavak na Akter...

Radno u Skupštini

Izvor: RTV Pink, 31.Jul.2012

Sednica o ombdusmanu i NBS u četvrtak, pa letnja pauza. . . Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o izboru obmdusmana i izmenema Zakona o Narodbnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta, najavio je danas predsednik Skupštine Nebojša Stefanović. .

Nastavak na RTV Pink...

Skupština Srbije: O ombudsmanu i NBS u četvrtak, pa letnja pauza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2012

BEOGRAD -..Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o izboru ombudsmana i izmenama Zakona o Narodnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta, najavio je danas predsednik Skupštine Nebojša Stefanović...Stefanović je novinarima po završetku skupštinskog Kolegijuma rekao da su pristigla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

O ombudsmanu i NBS u četvrtak

Izvor: B92, 01.Avg.2012, 00:16

Beograd -- Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o izboru obmdusmana i izmenama Zakona o Narodbnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta...Opozicija kritikuje nametnutu brzinu za održavanje sednice i ističe da poslanici još nisu dobili predlog izmena zakona o Narodnoj banci...

Nastavak na B92...

Skupština sutra menja zakon o NBS

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2012

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o izboru ombudsmana i izmenama Zakona o Narodnoj banci biće održana u četvrtak, 2. avgusta.

Nastavak na Radio 021...

Odbor prihvatio reizbor Jankovića

Izvor: B92, 01.Avg.2012

Beograd -- Odbor Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo usvojio na današnjoj sednici predlog da se za Zaštitnika gradjana ponovo izabere Saša Janković...Taj predlog će biti prosleđen parlamentu na usvajanje...Janković obavlja funkciju ombudsmana i u drugom mandatu pristigla su tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.