Skupština o smanjenju administracije

Izvor: S media, 03.Nov.2009, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o smanjenju administracije

Srpski reprezentativci i stručni štab na čelu sa Radomirom Antićem, sledeće danas u 13 časova i 15 minuta na na beogradski aerodrom.

“Orlovi” stižu u Beograd nakon što su se, posle poraza od Australije, oprostili od daljeg učešća na SP.

Podsećamo da su naši na SP pobedili Nemačku, ali nisu imali sreću u duelima sa selekcijama Gane i Australije.

Takmičenje na Svetskom prvenstvu Srbija završava kao 15. najbolja selekcija planete, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 11. u Evropi.

Posle Svetskog prvenstva koje je održano u Nemačkoj pre četiri godine, Srbija je bila 33. na listi FIFA.

Septembra 2008. godine, kada je Radomir Antić prihvatio mesto selektora, Srbija je bila rangirana kao 40. najbolja selekcija na svetu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština sutra o administraciji

Izvor: B92, 01.Nov.2009, 18:45

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije počinju raspravu o predlozima zakona o maksimalnom broju zaposlenih u republičkoj i u lokalnoj administraciji...Zakonom se predviđa smanjenje broja zaposlenih za oko 8 i po hiljada. Opozicija kritikuje predložene zakone, a Samostalni sindikat zaposlenih u upravi,...

Nastavak na B92...

Skupština: O racionalizaciji državne i lokalne uprave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2009, 11:56

BEOGRAD - Skupština Srbije počeće danas objedinjenu načelnu raspravu o predlozima zakona o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u republičkoj administraciji i lokalnoj administraciji...Predlog zakona o maksimalnom broju zaposlenih u republičkoj administraciji predviđa da maksimalan broj zaposlenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U republičkoj upravi najviše 28.400 zaposlenih

Izvor: Danas, 02.Nov.2009

Poboljšanje efikasnosti osnovni je cilj predloženog zakona o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u republičkoj administraciji, koji je poslanicima juče u Skupštini u 50-minutnom govoru obrazlagao ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

Nastavak na Danas...

Rasprava o smanjenju administracije

Izvor: RTS, 03.Nov.2009

Skupština Srbije završila načelnu raspravu o Predlogu zakona o regulisanju preuzetih obaveza kod Međunarodne banke za obnovu i razvoj i objedinjenu načelnu raspravu o racionalizaciji administracije. Predviđeno da u republičkoj administraciji radi najviše 28.400 zaposlenih...Poslanici Skupštine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.