Skupština nastavlja zasedanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2009, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavlja zasedanje

BEOGRAD - Skupština Srbije nastaviće danas sednicu započetu 30. marta na čijem dnevnom redu je 50 tačaka.

Poslanici bi u nastavku rada trebalo da razmotre amandmane na izmene Zakona o privrednim komorama.

Sednica je prekinuta prošle nedelje zbog usvajanja rebalansa budžeta po hitnom postupku.

Poslanici su završili načelnu raspravu o Predlogu zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Srbije, setu ekoloških zakona, Predlogu zakona o političkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strankama, Predlogu zakona o Fondu za razvoj Srbije, kao i o potvrđivanju više međunarodnih sporazuma i razrešenju i prestanku dužnosti više sudija i tužilaca.

Ostalo je da se razmotre amandmani na predloge zakona o spoljnotrgovinskom poslovanju, o standardizaciji o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanju usaglašenosti.

Poslanici će razmotriti i amandmane na predložene zakone o turizmu, o zapošljavanju i o osiguranju za slučaj nezaposlenosti, kao i o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Skupština je u četvrtak u dnevni red po hitnom postupku uvrstila predlog kandidata za izbor prvog sastava Visokog savet sudstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Srbije nastavlja raspravu o amandmanima

Izvor: NaDlanu.com, 03.Maj.2009, 18:44

BEOGRAD, 3. maja 2009. (Beta) - Skupština Srbije nastaviće u ponedeljak sednicu započetu 30. marta na čijem dnevnom redu je 50 tačaka. Poslanici bi u nastavku rada trebalo da razmotre amandmane na izmene Zakona o privrednim komorama. Sednica je prekinuta prošle nedelje zbog usvajanja rebalansa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Skupština nastavlja raspravu o amandmanima

Izvor: Blic, 04.Maj.2009

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu započetu 30. marta na čijem dnevnom redu je 50 tačaka.....Poslanici bi u nastavku rada trebalo da razmotre amandmane na izmene Zakona o privrednim komorama...Sednica je prekinuta prošle nedelje zbog usvajanja rebalansa budžeta po hitnom postupku...Ostalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.