Saslušavanja Aleksandra Kornica traje već pet sati

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušavanja Aleksandra Kornica traje već pet sati

BEOGRAD - Punih pet sati traje saslušavanje bivšeg direktora Kurira Aleksandra Kornica, koji se dobrovoljno javio kako bi dao izjavu povodom krivične prijave koju je podneo protiv Dragana J. Vučićevića i Damira Dragića.

Umesto da policija sasluša okrivljene po Kornicovoj krivičnoj prijavi, Dragana J. Vučićevića i Damira Dragića, sa druge strane pravi medijska hajka na podnosioca prijave, koji se više od 5 sati nalazi na saslušanju.

Aleksandar Kornic, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktor Kurira podneo je krivičnu prijavu protiv Dragana J. Vučićevića i Damira Dragića koje optužuje za prinudu, povredu slobode govora i podstrekivanje na krivično delo zloupotreba poverenja. Iako mu nije isporučen poziv, on je iz medija saznao da ga traže radi izjave povodom svoje krivične prijave, pa je dobrovoljno, u pratnji advokata, u 18.45 otišao u Palatu Srbija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.