SRS: Otkazi po zahtevu MMF

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Otkazi po zahtevu MMF

Srpska radikalna stranka (SRS) zahteva od vladajućeg režima da prekine sa ispunjavanjem uslova Evropske unije i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) na štetu sopstvenog naroda, saopštila je danas ova stranka.

Najavljenih 15.000 otkaza u državnim organima i organima lokalne samouprave dodatno će otežati ionako tešku socijalnu situaciju u zemlji, smatraju radikali i optužuju ministarku za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički da danima "obmanjuje javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lažnim izjavama", čiji je cilj da ova drakonska mera što bezbolnije prođe kod građana Srbije.

Posle pokušaja Vlade Republike Srbije da protivzakonito otera u prevremenu penziju određen broj zaposlenih u javnim službama, Kori Udovički tvrdi da će svi koji žele da odu u penziju kao otpremninu dobiti iznos od 6.000 evra, što nije tačno, s obzirom na to da je Zakonom o radu predviđena otpremnina od po 200 evra po godini staža kod poslednjeg poslodavca", zaključuju radikali i pozivaju predstavnike režima da prekinu ponižavajuće pregovore sa Evropskom unijom i MMF, koji nas i politički i ekonomski ugrožavaju, navedeno je u saopštenju SRS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRS: Otkazi po nalogu MMF

Izvor: Akter, 08.Nov.2015

Srpska radikalna stranka (SRS) zahteva od vladajućeg režima da prekine sa ispunjavanjem uslova, saopštila je danas ova stranka..Evropske unije i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) na štetu sopstvenog naroda...Najavljenih 15.000 otkaza u državnim organima i organima lokalne samouprave dodatno će...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.