SNS: Budžet razorni, a ne razvojni

Izvor: Blic, 18.Dec.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Budžet "razorni, a ne razvojni"

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je budžet Srbije koji je predložila vlada za 2012. godinu "razorni, a ne razvojni" i da služi samo za očuvanje privilegija vlasti i sticanje novih.

Funkcioner SNS Marko Đurić izjavio je na konferenciji za novinare da proklamovani budžet služi da se očuvaju privilegije "po svaku cenu i do poslednjeg dana" i naveo da su njime predviđena nova opterećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << građana time što se planiraju nova zapošljavanja u javnom sektoru.

On je ukazao i da nema završnog računa za 2011. godinu, što povlači i izostanak svake ozbiljne kontrole trošenja sredstava i dodao da bi izostanak tog računa "u normalnim zemljama bilo krivično delo".

Đurić je istakao da je glavni izborni cilj SNS da razvlasti, kako je rekao "korumpiranu političku elitu oličenu u Demokratskoj stranci i tajkunima oko nje", kao i da pobedi celokupnu vladajuću koaliciju.

Naprednjaci zato, prema njegovim rečima, neće praviti nikakve kompromise po tom pitanju, ni pre, ni za vreme, ni posle izbora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Budžet razoran, a ne razvojan (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Dec.2011

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je budžet Srbije koji je predložila vlada za 2012. godinu "razorni, a ne razvojni" i da služi samo za očuvanje privilegija vlasti i sticanje novih...LDP neće podržati budžet za narednu godinu..Vučić: Izbori jedino rešenje za Srbiju (VIDEO)..Šutanovac:...

Nastavak na S media...

SNS: Budžet razorni, a ne razvojni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2011

BEOGRAD -..Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je budžet Srbije koji je predložila vlada za 2012. godinu "razorni, a ne razvojni" i da služi samo za očuvanje privilegija vlasti i sticanje novih...Funkcioner SNS Marko Đurić izjavio je na konferenciji za novinare da proklamovani budžet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SNS: Budžet razoran, a ne razvojan

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2011

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je da će budžet za 2012. godinu biti "razoran a ne razvojan" i optužila Vladu Srbije da je predlogom budžeta proklamovala novu ekonomsku doktrinu - "privilegije do poslednjeg dana i po svaku cenu"..."Predlogom budžeta uspostavljaju se preduslovi za dalje siromašenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.