SNP Naši poziva na bojkot filma Parada

Izvor: Blic, 29.Okt.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP Naši poziva na bojkot filma Parada

Desničarska organizacija Srpski narodni pokret "Naši" pozvala je danas gradjane na bojkot filma i glumaca u filmu Srdjana Dragojevića "Parada", jer se u njemu, prema oceni tog pokreta, patriotske organizacije predstavljaju kao skupine huligana i nasilnika.

U saopštenju SNP "Naši" se navodi da se u jednom od trejlera iz tog filma vidi zastava i natpis "SNP NAŠI" i tako "naš pokret direktno dovodi u vezu sa imaginacijama Dragojevića o patriotama".

"Ovaj film je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tipično delo gebelsovskog tipa u kojem vlast želi da se obračuna sa političkim protivnicima, a Dragojević je kao lutka režima pokušao da obavi svoj zadatak, po svoj prilici neuspešno", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNP Naši pozvao na bojkot filma "Parada"?!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Okt.2011

Desničarska organizacija Srpski narodni pokret "Naši" pozvala je građane na bojkot filma i glumaca filma Srđana Dragojevića "Parada", jer se u njemu, prema oceni tog pokreta, "patriotske organizacije predstavljaju kao skupine huligana i nasilnika"...U saopštenju SNP "Naši" se navodi da se u jednom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Srpski ekstremisti pozivaju na bojkot filma Parada

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2011

Desničarska organizacija Srpski narodni pokret "Naši" pozvala je danas građane Srbije na bojkot filma i glumaca u filmu Srđana Dragojevića "Parada", jer se u njemu, prema ocjeni tog pokreta, patriotske organizacije predstavljaju kao skupine huligana i nasilnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.