SNP Naši pozvao na bojkot filma Parada?!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Okt.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP Naši pozvao na bojkot filma "Parada"?!

Desničarska organizacija Srpski narodni pokret "Naši" pozvala je građane na bojkot filma i glumaca filma Srđana Dragojevića "Parada", jer se u njemu, prema oceni tog pokreta, "patriotske organizacije predstavljaju kao skupine huligana i nasilnika".

U saopštenju SNP "Naši" se navodi da se u jednom od trejlera iz tog filma vidi zastava i natpis "SNP Naši" što u ovom pokretu smatraju "direktnim dovođenjem u vezu sa imaginacijama Dragojevića o patriotama".- Ovaj film je tipično >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << delo gebelsovskog tipa u kojem vlast želi da se obračuna sa političkim protivnicima, a Dragojević je kao lutka režima pokušao da obavi svoj zadatak, po svoj prilici neuspešno - kaže se u saopštenju.Premijera filma "Parada" zakazana je za ponedeljak, 31. oktobar u Sava centru. Novinari su na specijalnoj projekciji pogledali novi Dragojevićev film i komentari su mahom pozitivni i odnose se na pohvale poente filma, a to je borba za ljudska prava, prava na različitost i, pre svega, ljubav. Preterano ili ne tražiti bojkot jednog filma?BEOGRAD, 29. oktobra 2011. (Beta/ND)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.