Radulović: Tadić, Jovanović i Čanak koketiraju sa Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Tadić, Jovanović i Čanak koketiraju sa Vučićem

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović rekao je večeras da plan za tehničku koaliciju "Godina prekretnice: poslednji voz za Srbiju" neće biti ponuđen Borisu Tadiću, Čedomiru Jovanoviću i Nenadu Čanku, jer smatra da su "prethodnih godina pokazali da rade sve ono protiv čega se pokret bori i koketiraju sa Vučićem".

Gostujući u emisiji "Presing" na TV N1, Radulović je detaljno objašnjavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predlog za tehničku koaliciju stranaka centra, desnice i levice i otkrio da su u toku razgovori sa strankama opozicije, koje ne koketiraju sa Vučićem.

Radulović smatra da kad "kuća gori" prvo treba gasiti požar, zbog čega ideološke razlike zato treba ostaviti po strani na godinu dana i okupiti se oko konkretnih mera za uvođenje reda i normalnog stanja u državi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Poslednji voz bez mesta za Tadića, Čedu i Čanka"

Izvor: Mondo, 19.Jan.2016

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović kaže da plan za tehničku koaliciju "Godina prekretnice: poslednji voz za Srbiju" neće biti ponuđen Borisu Tadiću, Čedomiru Jovanoviću i Nenadu Čanku...Foto: Beta/Marko Rupena Ministar Saša Radulović..Radulović, koji je bio ministar privrede...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.