Radikali sutra protestuju protiv Bajdena, podržavaju Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali sutra protestuju protiv Bajdena, podržavaju Trampa

Srpska radikalna stranka (SRS) najavila je da će sutra, povodom dolaska potpredsednika SAD Džozefa Bajdena u Srbiju, organizovati protest, koji će ujedno biti i vid podrške Donaldu Trampu, republikanskom kandidatu za predsednika SAD, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju, protest počinje u utorak, 16. avgusta, u 17 časova ispred Predsedništva Srbije.

Najavljeno je da će se okupljenim obratiti lider SRS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojislav Šešelj a ranije je saopšteno da će učesnici protesta koji prvi dođu na skup dobiti i majice sa likom Donalda Trampa.

Džozef Bajden razgovaraće u utorak, u Palati Srbija na Novom Beogradu, sa predsednikom i premijerom Srbije, Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šešelj: Srbi u Americi glasajte za Trampa

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2016

Pristalice Srpske radikalne stranke okupile su se danas u blizini Predsedništva Srbije kako bi izrazile protest zbog dolaska potpredsednika SAD Džozefa Bajdena u Beograd, jer je Bajden, kako je lider stranke Vojislav Šešelj izjavio, opoganio svetu srpsku zemlju...On je ocenio da srpski narod ne voli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.