Izvor: Blic, 12.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Proevropska vlada krajem iduće nedelje, Dačić prelomio"

Poslanik Jedinstvene Srbije (JS) u novoformiranom parlamentu Srbije Petar Petrović izjavio je danas u Jagodini da će "vrlo brzo biti formirana proevropska Vlada u Srbiji, čime će se stvoriti uslovi i privredni ambijent za strana ulaganja".



Petrović je izjavio Tanjugu da će proevropska Vlada Srbije, "biti formirana do kraja naredne sedmice", ocenivši da je "Dačić prelomio".

"Nije bilo lako, ni ovo sa koalicijom 'za Evropsku Srbiji' nije sretno rešenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali smo birali bolje od lošijeg", rekao je Petrović, koji je i zamenik predsednika JS i zamenik predsednika opštine Jagodine - Dragana Markovića - Palme.

On je, pozdravljajući privrednike, učesnike savetovanja Eurobank EFG pod nazivom "Veliki prijatelj Malog biznisa", istakao da će, zahvaljujući inostranim ulaganjima, Jagodina stvoriti uslove za ispunjenje predizbornih obećanja JS - da se do kraja ove i iduće godine u ovom gradu zaposli 2 000 mladih i školovanih ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS - Dačić da prelomi; JS - prelomio Dačić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2008

BEOGRAD/ JAGODINA - Generalni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić pozvao je danas Socijalističku partiju Srbije (SPS) da još jednom razmisli o tome šta su želeli građani Srbije i njihovi birači na izborima i da na osnovu toga prave koalicije, a poslanik Jedinstvene Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.