Predsedništvo SNS: Vučić kandidat za predsednika Srbije

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS: Vučić kandidat za predsednika Srbije

Članovi predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) završena je oko 17 časova, nakon sat vremena.

Funkcioneri stranke počelli su da pristižu desetak minuta pre najavljenog početka sednice, a lider stranke i premijer Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vučić stigao je oko 16 časova.

Ispred sedišta stranke na Novom Beogradu okupili su se novinari, ali Vučić nije hteo ništa da odgovori na njihova pitanja, već se odmah uputio na sednicu.

Među prvima na sastanak su došle članice predsedništva Zorana Mihajlović i Biljana Popović Ivković, a malo posle njih i Aleksandar Martinović.

Nešto pre 16 časova pristigli su i Bratislav Gašić, Zlatibor Lončar, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, kao i Radomir Nikolić.

Oko 16 časova na sednicu Predsedništava stigao je i Marko Đurić, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Sastanak najviših stranačkih funkcionera zakazao je premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić kandidat za predsednika Srbije!

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je kandidat SNS na izborima za predsednika Srbije, jednoglasno je odlučilo danas Predsedništvo stranke...Foto: MONDO..Vučić je bio jedini kandidat na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke, koja je u cnetrali stranke trajala više sat vremena...Rođen je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.