Potpisan sporazum o izručenju

Izvor: S media, 30.Okt.2010, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan sporazum o izručenju

Ministarka pravde Snežana Malović i ambasador Crne Gore u Srbiji Igor Jovičić potpisali su u Beogradu Sporazum o izručenju kojim se predvidja ekstradicija vlastitih državljana izmedju dve države, saopšteno je danas iz Ministarstva pravde.

Sporazum je potpisan sinoć iako je ranije bilo predvidjeno da taj dokument potpišu ministri pravde Srbije i Crne Gore u Podgorici 2. novembra.

Petorica uhapšena zbog ratnih zločina

Ministarka Malović istakla je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se ugovor primenjuje od momenta potpisivanja, tačnije od sinoć i da je on pre ugovorenog termina potpisan zbog operativnih istraga koje su u toku na osnovu kojih je već došlo do hapšenja odredjenih lica.

„Očekujem da ćemo uskoro imati rezultate, tačnije da će ubrzo uslediti prva izručenja po ovom osnovu“, rekla je Malović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i Crna Gora potpisale Sporazum o izručenju, počela prva hapšenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2010

BEOGRAD -..Ministarka pravde Snežana Malović i ambasador Crne Gore u Srbiji Igor Jovičić potpisali su u Beogradu Sporazum o izručenju kojim se predviđa ekstradicija vlastitih državljana između dve države, saopšteno je danas iz Ministarstva pravde...Sporazum je potpisan sinoć iako je ranije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

POČELA HAPŠENJA

Izvor: Kurir, 31.Okt.2010, 08:22

BEOGRAD - Nema više čekanja! Ministarka pravde Snežana Malović i ambasador Crne Gore u Srbiji Igor Jovičić potpisali su u Beogradu Sporazum o izručenju sopstvenih državljana okrivljenih za najteža krivična dela, koji odmah počinje da se primenjuje...BEOGRAD - Nema više čekanja!..Ministarka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.