Poslanici o Zakonu o transportu opasnog tereta

Izvor: Studio B, 02.Nov.2010, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o Zakonu o transportu opasnog tereta

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je u Skupštini Srbije da je cilj Zakona o transportu opasnog tereta da se smanji broj nesreća.

Mrkonjić je, obrazlažući Predlog zakona u Skupštini Srbije, rekao da je zakon usklađen sa međunarodnim sporazumima i da "omogućava sprovođenje propisa za bezbednost koji su znatno viši od dosadašnjih".

Zakonom je predviđeno formiranje Uprave za transport opasnog tereta koja će biti nadležna za sprovođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zakona.

Poslanici su popodne nastavili sednicu raspravom o Nacrtu zakona o transportu opasnog tereta i o potvrđivanju Sporazuma Srbije i Egipta o vazdušnom saobraćaju.

Skupština je pre podne završila objedinjenu načelnu raspravu o izmenama zakona o turizmu, zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, o Agenciji za osiguranje i finansiranje izvoza i o izmenama Zakona o Fondu za razvoj.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici završili rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2010

BEOGRAD -..Poslamici Skupštine Srbije završili su objedinjenu načelnu raspravu o predloženim zakonima o transportu opasnog tereta i potvrđivanju Sporazuma vlada Srbije i Egipta o vazdušnom saobraćaju, a rad će nastaviti sutra razmatranjem nekoliko međunarodnih finansijskih sporazuma...Ministar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poslanici danas o zadužbinama i fondacijama

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 12:15

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas treću sednicu jesenjeg zasedanja načelnom raspravom o Predlogu zakona o zadužbinama i fondacijama...Cilj donošenja novog zakona o zadužbinama i fondacijama jeste da omogući pravni okvir koji će biti podsticajan za razvoj zadužbinarstva i fondacija,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.