Poginuo Jerg Hajder

Izvor: RTV Pink, 11.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo Jerg Hajder

Austrijski ultradesničarski političar stradao u saobraćajnoj nesreći. . . Austrijski ultradesničarski političar, dugogodišnji lider Slobodarske partije, Jerg Hajder izgubio je život u saobraćajnoj nesreći. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo Jerg Hajder austrijski ultradesničar

Izvor: Blic, 11.Okt.2008

..Šef austrijskog ultradesničarskog Saveza za Budućnost Austrije i predsednik vlade pokrajine Koruška, Jerg Hajder poginuo je juče rano ujutro u saobraćajnoj nesreći, saopštila je policija u Klagenfurtu...„Lider Slobodarske partije Jerg Hajder preminuo je od posledica saobraćajne nesreće...

Nastavak na Blic...

Austrijski ultradesničar Jerg Hajder poginuo rano jutros u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Okt.2008

Šef austrijske ultradesničarske Slobodarske partije Jerg Hajder poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći, saopštila je policija u Klagenfurtu.  "Lider Slobodarske partije Jerg Hajder je preminuo od posljedica saobraćajne ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Austrija: Poginuo Jerg Hajder

Izvor: B92, 11.Okt.2008

Jerg Hajder (FoNet)..Beč -- Šef austrijskog ultradesničarskog Saveza za budućnost Austrije (BZO) Jerg Hajder poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći, saopštila je policija u Klagenfurtu... "Lider BZO Jerg Hajder je preminuo od posledica saobraćajne nesreće rano jutros u Klagenfurtu", javila...

Nastavak na B92...

Hajder bio pod uticajem alkohola

Izvor: BBC na srpskom, 11.Okt.2008

Austrijski ultradesničarski političar Jerg Hajder, koji je poginuo u subotu, bio je pod uticajem alkohola u trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću.

Nastavak na BBC na srpskom...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.