Petrović: I pokrajinski izbori 6. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2012, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: I pokrajinski izbori 6. maja

BEOGRAD -

Vladajuća koalicija u Vojvodini, koju predvodi Demokratska stranka, dogovorila se da se pokrajinski izbori raspišu "u paketu" s republičkim i lokalnim izborima, potvrdio je "Politici" koordinator te koalicije prof. dr Dragoslav Petrović.

Iako je to bilo realno očekivati, postojale su i spekulacije da će Vojvođani na birališta izaći ranije.

"Naš zajednički stav - da se prvi krug pokrajinskih izbora održi isti dan kad budu zakazani republički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i lokalni - biće upućen predsedniku Skupštine AP Vojvodine Šandoru Egerešiju", rekao je Petrović.

"Procenjujemo da će drugi krug biti 20. maja, dve nedelje nakon prvog kruga izbora, a eventualno ponovljeni izbori bili bi održani u prvoj nedelji juna. Dakle, biće obezbeđeni svi uslovi da se već krajem juna formira nova vlada AP Vojvodine", objasnio je Petrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I vojvođanski izbori 6. maja

Izvor: S media, 26.Jan.2012

Vladajuća koalicija u Vojvodini, koju predvodi Demokratska stranka, dogovorila se da se pokrajinski izbori raspišu "u paketu" s republičkim i lokalnim izborima, potvrdio je današnjoj "Politici" koordinator te koalicije prof. dr Dragoslav Petrović...Iako je to bilo realno očekivati, postojale su...

Nastavak na S media...

Vojvodina: I pokrajinski izbori 6. maja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2012

Vladajuća koalicija u Vojvodini, koju predvodi Demokratska stranka, dogovorila se da se pokrajinski izbori raspišu "u paketu" s republičkim i lokalnim izborima, potvrdio je "Politici" koordinator te koalicije prof. dr Dragoslav Petrović. Iako je to bilo realno očekivati, postojale su i spekulacije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.