Ne očekujem ni dobre ni loše vesti

Izvor: B92, 17.Maj.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne očekujem ni dobre ni loše vesti

Beograd -- Aleksandar Vučić procenjuje da bi Vestervele prilikom posete Beogradu mogao da kaže da očekuje potpisivanje implementacionog plana.

"Ja ne očekujem loše ili suviše dobre vesti, ali očekujem da Vestervele kaže da očekuje potpisivanje implementacionog plana, kako bi mogli da dobijemo datum" za pregovore, rekao je Vučić novinarima, odgovarajući na pitanje šta se može očekivati od Vesterveleove posete.

"Od toga kakav će biti taj plan zavisiće i naša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluka", istakao je vicepremijer.

On je rekao da će sa Vesterveleom o tome "razumno razgovarati", kao i da će mu preneti da Srbija smatra da je zaslužila datum. "Dakle, oni očekuju da nekakav implementacioni plan bude usaglašen i posle toga mislim da dileme neće biti", zaključio je Vučić.

On je takođe, odgovarajući na pitanja, rekao da će se sa Srbima sa Kosova i Metohije sastati u naredna dva, tri dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Vestervele očekuje potpisivanje plana implementacije

Izvor: Blic, 17.Maj.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić procenjuje da bi šef nemačke diplomatije Gvido Vestervele prilikom posete Beogradu mogao da kaže da očekuje potpisivanje implementacionog plana, i ističe da će naša odluka o tome zavisiti od toga kakav će taj plan biti..."Ja ne očekujem loše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.