Narodna partija odabrala kandidate za zajedničku listu URS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna partija odabrala kandidate za zajedničku listu URS

NOVI SAD -

Predsedništvo Narodne partije (NP), članice Ujedinjenih regiona Srbije (URS), izabralo je kandidate za zajedničku listu URS na predstojećim republičkim i pokrajinskim izborima, saopšteno je danas iz NP.

Na danas održanoj sednici stranke, NP je izabrala i kandidate za poslanike u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu, a kako je istaknuto u saopštenju, na listi kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << NP nalazi se, kako je saopšteno, više od jedne trećine žena, mladih i obrazovanih ljudi koji se prvi put uključujuju u politički život.

Kandidatkinja URS za gradonačelnika Novog Sada i predsednica NP Maja Gojković istakla je na sednici da kampanja koju će voditi kandidati URS mora biti pozitivna, a na pokušaje negativne kampanje odgovaraće isključivo programskim opredeljenjima i efektima decentralizacije na život svakog građanina Srbije, navodi se u saopštenju.

"Izbori odlučuju narednih deset godina života svakog od nas i zato je bitno da svi izađu na birališta i glasaju za svoje predstavnike u svojim lokalnim sredinama", rekla je Maja Gojković.

Gojkovićeva je rekla i da će na eventualnim prevremeno raspisanim predsedničkim izborima, URS imati svog kandidata o kome će odlučiti Predsedništvo koalicije.

"Narodna partija ima svoje predloge koji su na današnjoj sednici Predsedništva definisani, a koje će razmotriti sa drugim koalicionim partnerima u slučaju održavanja prevremenih poredsedničkih izbora i doneti odluku o zajedničkom kandidatu Ujedinjenih regiona Srbije", rekla je Gojković, a preneto u saopštenju Narodne partije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna partija izabrala kandidate

Izvor: RTS, 03.Mar.2012

Kandidate za zajedničku listu URS-a na predstojećim republičkim i pokrajinskim izborima, izabralo je predsedništvo Narodne partije. NP je izabrala i kandidate za poslanike u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu...Predsedništvo Narodne partije (NP), članice Ujedinjenih regiona Srbije (URS),...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.