Izvor: Danas, 04.Mar.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci rekordno ispred DS u Nišu

Kada bi se lokalni izbori u Nišu održali sutra, Srpska napredna stranka dobila bi 31,4 odsto, a Demokratska stranka 20,9 odsto glasova, što je do sada najveća prednost naprednjaka u odnosu na demokrate u svim istraživanjima rejtinga stranaka u tom gradu, pokazalo je istraživanje koje je sprovela Lubris Extra, jedine agencije za istraživanje javnog mnjenja na jugu Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Povećava se prednost naprednjaka ispred demokrata u Nišu

Izvor: Medijski istraživački centar, 04.Mar.2012

Srpska napredna stranka dobila bi 31,4 odsto, a Demokratska stranka 20,9 odsto glasova, kada bi se lokalni izbori u Nišu održali sutra, pokazalo je istraživanje koje je sprovela agencija Lubris Extra.. Prema najnovijem istraživanju Lubrisa u koje je Medijski istraživački centar imao uvid, naprednjaci...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.