NIKOLIĆ: PLAŠIM SE ZA SEBE I SVOJU PORODICU!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: PLAŠIM SE ZA SEBE I SVOJU PORODICU!

BEOGRAD - Radikali presavili tabak. Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da je zabrinut za svoju bezbednost i za bezbednost svoje porodice zbog „strašnog političkog pritiska“, a jučerašnje saslušanje kod istražnog sudije, po krivičnoj prijavi SRS za „izazivanje panike i nereda“, ocenio je kao „politički progon“.

BEOGRAD - Radikali presavili tabak.

Lider >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << SNS Tomislav Nikolić kaže da je zabrinut za svoju bezbednost i za bezbednost svoje porodice zbog „strašnog političkog pritiska“, a jučerašnje saslušanje kod istražnog sudije, po krivičnoj prijavi SRS za „izazivanje panike i nereda“, ocenio je kao „politički progon“.

Nikolića su, podsetimo, radikali Nemanja Šarović, Vjerica Radeta i Elena Božić Talijan tužili zbog izjave da je „Šešelj naručio ubistvo jednog čoveka“.

- Imam dvadesetak prijava samo za neko lepljenje plakata! Zar ću svaki dan da provodim u sudnicama, samo da se ne bih bavio svojim poslom? Devedesetih sam bio proganjan, ali da se tada nisam plašio. Sad mi nije svejedno, zabrinut sam i za svoju porodicu - rekao je Nikolić.

Poslanik SRS Nemanja Šarović kazao je da se Nikolić branio kao „kao moralni liliputanac, kao što se branio Miloš Simović, na čije se navodne izjave poziva“.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.