Petković: NATO ne zna za žutu kuću , a hoće da hapsi Srbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2011, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: NATO ne zna za 'žutu kuću' , a hoće da hapsi Srbe

BEOGRAD -

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Petar Petković je danas negirao tvrdnju NATO da je funkcioner te stranke Marko Jakšić bio jedan od organizatora nereda na severu Kosova.

"Marko Jakšić je istinski patriota i svim snagama se bori da Kosovo ostane u Srbiji. Samo i isključivo zbog toga je NATO grubo povredio istinu izmišljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je Jakšić kriminalac", rekao je Petković agenciji Beta.

List "Danas" je u sredu objavio da su predsednik SNV severnog KiM Milan Ivanović i funkcioner DSS Marko Jakšić označeni u poverljivom dokumentu NATO kao organizatori nereda i nasilja na severu.

Jakšić je u tim dokumentima označen kao deo mreže organizovanog kriminala i šverca na severu Kosova, odnosno kao "organizator paravojnih jedinica, vandala i prekršioca javnog reda i mira".

Petković je kazao da su za NATO najgori kriminalci svi koji poštuju Ustav Srbije, koji brane rezoluciju 1244 i zalažu se za opstanak Kosova unutar Srbije.

"Istovremeno NATO, navodno, ne zna šta je 'žuta kuća' i ne zanima ih da je njihov partner i štićenik Hašim Tači ubijao Srbe da bi prodavao ljudske organe. Zato sa najvećim gnušanjem odbacujemo falsifikovane optužbe koje NATO iznosi", rekao je Petković.

On je dodao da "posle bombardovanja i ubijanja Srba, NATO sada hoće i da hapsi Srbe zato što su Srbi".

"Nasilje koje NATO sprovodi zadobija najgori vid torture nad Srbijom i Srbima", rekao je portparol DSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Marko Jakšić nije bio organizator nereda na Kosovu

Izvor: Blic, 17.Avg.2011

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Petar Petković negirao je tvrdnju NATO da je funkcioner te stranke Marko Jakšić bio jedan od organizatora nereda na severu Kosova. Kosovski mediji već danima navode, pozivajući se na izvore iz francuskog Kfora, da su Jakšić i predsednik SNV...

Nastavak na Blic...

DSS: MARKO JAKŠIĆ NIJE KRIMINALAC

Izvor: Kurir, 17.Avg.2011

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković je danas negirao tvrdnju NATO da je funkcioner te stranke Marko Jakšić bio jedan od organizatora nereda na severu Kosova!.."Marko Jakšić je istinski patriota i svim snagama se bori da Kosovo ostane u Srbiji. Samo i isključivo zbog toga...

Nastavak na Kurir...

Ja švercer, a oni unovčili Kosovo?!

Izvor: TvojPortal.com, 18.Avg.2011, 15:29

Vestionline U navodno poverljivom dokumentu NATO-a, koji sadrži dosijee o više od 400 osoba s Kosova, srpski lideri Milan Ivanović i Marko Jakšić označeni su kao vođe organizovanog kriminala koji kontrolišu šverc na severu Kosova i finansiraju ekstremiste koji proizvode nered i nasilje.. . . U...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.