N. Stefanović: Građani će izabrati Nikolića u prvom krugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Stefanović: Građani će izabrati Nikolića u prvom krugu

BEOGRAD -

Predsednik Gradskog odbora Beograda Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, rekao je danas da je uveren da će 6. maja građani Srbije glasati za lidera SNS Tomislava Nikolića i izabrati ga već u prvom krugu za predsednika Srbije.

Stefanović je rekao da Nikolić, za razliku od lidera DS Borisa Tadića, "nikada interese svoje stranke ili svoje lične neće stavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred interesa građana Srbije".

"Tomislav Nikolić biće predsednik svih građana i biće predsednik i onih koji ne misle kao on... Imaće priliku da pokaže da postoji mogućnost da Srbija ima predsednika koji je predsednik svih, koji je ujedinitelj građana i koji nudi konkretna rešenja za razvoj Srbije, a ne samo reciklirana obećanja koja ništa dobro Srbiji nisu donela, poput ovih koje danas nudi DS", rekao je Stefanović prilikom posete Doma za nezbrinutu decu "Dragutin Filipović - Jusa".

Predsednik beogradskog odbora SNS je kazao da su građani Srbije izgubili već četiri godine sa sadašnjim režimom DS i dodao da oni vise ne žele da gube vreme i da ono protiče "u lažnim obećanjima i u vlasti koja ne može da ispuni uslove da oni imaju normalan život u Srbiji".

Stefanović je rekao da već četvrtu godinu za redom na Uskrs SNS posećuje Dom za nezbrinutu decu "Dragutin Filipović - Jusa" i pozvao druge da im se u tome pridruže.

On je poručio da je potrebno da se mnogo više novca izdvaja za decu, koja su budućnost Srbije, nego što se, kako je rekao, "troši nemilice na razne funkcionere, njihove privilegije i na udoban život političkih elita".

"Vreme je da se razmišlja o smanjenju broja svih institucija koje su nepotrebne - raznih agencija, pomoćnika ministara, državnih sekretara i svih ostalih koji troše novac Beograđana i građana Srbije", zaključio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Maja Nikolić,   Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.