Izvor: S media, 04.Jan.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Dinkić je uništio srpsku privredu, kako da radim za njega...

Estradni menadžer i pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković izjavio je da nikada ne bi bio pomoćnik ministra finansija Mladjana Dinkića, jer je uvek radio sa vrhunskim zvezdama, a ne sa "neostvarenim muzičarima".

"Dinkić nikada ne bi mogao da me angažuje za svog pomoćnika, jer sam ja uvek radio sa vrhunskim zvezdama, a ne sa neostvarenim muzicarima", rekao je Mirković na konferenciji za novinare u Zaječaru.

Vlada je 29. decembra 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine imenovala Mirkovića, koji je kadar Srpske napredne stranke (SNS), za pomoćnika ministra saobraćaja, a Dinkić je to prokomentarisao da on Mirkovića nikada ne bi angažovao kao saradnika.

Mirković je rekao i da ne bi radio u ministarstvu koje vodi Dinkić, "čovek koji je uništio srpsku privredu".

Mirković je odbio da navede na kojem je fakultetu diplomirao pravo.

"Na sajtu Ministarstva sve piše", rekao je kratko Mirković.

Novinarima, medjutim, nije pošlo za rukom da na sajtu tog ministarstva, kao ni na sajtu Vlade Srbije, pronadju podatak o stepenu školskog obrazovanja Mirkovića.

Sednica Predsedništva SNS-a biće održana sutra na zahtev ministarke Zorane Mihajlović. Ona je zahtevala sazivanje hitne sednice predsedništva stranke zbog izjave Mlađana Dinkića da estradnog menadžera Sašu Mirkovića nikad ne bi angažovao kao svog saradnika. Opširnije OVDE.

Ponovo se oglasio i Dinkić. OVDE pogledajte kako odgovara novopostavljenom Mrkonjićevom saradniku, estradnom menadžeru Saši Mirkoviću.

(Beta)

FOTO: Medija centar Beograd
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj Mirković - lični stav ili problem za koaliciju

Izvor: Politika, 04.Jan.2013

BEOGRAD – Imenovanje estradnog menadžera Saše Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja izazvalo je različite komentare zbog kojih je SNS za sutra zakazala sednicu predsedništva stranke, koja će biti održana iza zatvorenih vrata...Verovatno da će tema biti i „slučaj Mirković”, najpre...

Nastavak na Politika...

Mirković: Dinkić je neostvareni muzičar

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2013

BEOGRAD - Pomoćnik ministra saobraćaja i estradni menadžer Saša Mirković poručio je ministru privrede i finansija Mlađanu Dinkiću da sa njim ne bi nikada mogao da sarađuje, jer je oduvijek sarađivao sa "velikim zvezdama", a ne sa "neostvarenim muzičarima" i okarakterisao ga kao čovjeka koji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.