Ministar policije u Čeneju i Patrijaršijskom domu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar policije u Čeneju i Patrijaršijskom domu

BEOGRAD -

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obići će danas Centar za lečenje bolesti zavisnosti u Čeneju, a nešto kasnije će posetiti i Patrijaršijski dom u Beogradu, gde će potpisati memorandum vezan za Strategiju za borbu protiv droga u Srbiji.

Dačić će se, kako je najavljeno iz MUP-a Srbije, u Čeneju upoznati sa načinima primene terapije lečenja i razgovarati sa štićenicima Centra.

Tokom posete Patrijaršijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << domu, koja je najavljena za 18 sati, Dačić i patrijarh Irinej će potpisati Memorandum o saradnji Srpske pravoslavne crkve i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na sprovođenju Strategije za borbu protiv droga u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.