Milijarde dolara izgubljene zbog Mladića

Izvor: S media, 20.Feb.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarde dolara izgubljene zbog Mladića

Neispunjenje političkog uslova pune saradnje s Haškim tribunalom Srbiju je koštalo više milijardi evra, a da je on ispunjen, ona bi verovatno već bila u Evropskoj uniji, navodi se u analizi koju je danas objavio portal EurAktiv Srbija (www.euractiv.rs).

Kako se navodi, da su Haškom tribunalu izručena dvojica preostalih optužnika, Ratko Mladić i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Goran Hadžić, Srbija bi dobila znatna sredstva iz fondova EU i od stranih investicija, što bi joj pomoglo da ubrza reforme, restrukturira privredu i spremnije odgovori na svetsku ekonomsku krizu.

Stiže Bramerc, biće "packi" ?

Bez ispunjenja tog uslova, medjutim, Srbija, izgleda, ne može dobiti ni status kandidata za članstvo u EU. A to znači da nema ni ozbiljnijeg napretka u sveukupnom procesu stabilizacije i pridruživanja Srbije EU.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euraktiv: Haški uslov koštao Srbiju više milijardi dolara

Izvor: Blic, 20.Feb.2011

BEOGRAD - Neispunjenje političkog uslova pune saradnje s Haškim tribunalom Srbiju je koštalo više milijardi evra, a da je on ispunjen, ona bi verovatno već bila u Evropskoj uniji, navodi se u analizi koju je danas objavio portal EurAktiv Srbija...Kako se navodi, da su Haškom tribunalu izručena...

Nastavak na Blic...

Zbog Mladića ostali bez milijardi

Izvor: B92, 20.Feb.2011

Beograd -- Neispunjenje političkog uslova pune saradnje s Haškim tribunalom Srbiju je koštalo više milijardi evra, a da je ispunjen, verovatno bi već bila u EU...Kako se navodi u analizi koju je objavio portal EurAktiv Srbija, da su Haškom tribunalu izručena dvojica preostalih optužnika, Ratko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.