Mićunović: DS ne razmišlja o skorom raspisivanju izbora

Izvor: S media, 12.Okt.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: DS ne razmišlja o skorom raspisivanju izbora

Predsednik političkog saveta DS Dragoljub Mićunović izjavio da parlamentarni izbori u Srbiji neće biti raspisani pre početka naredne godine, kao i da DS "ni ne razmišlja" o skorom raspisivanju izbora.

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je da je "normalno" da predsednik Republike raspusti skupštinu ako se u parlamentu bude ucenjivanja.

On je za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << B92 dodao da ne veruje da će parlamentarni izbori biti raspisani pre početka sledeće godine.

Dačić: Izbori će biti redovni

Petković: D S S samostalno izlazi na izbore

DS: Predizborni program do početka 2012.

Mićunović je rekao da se o skorom raspisivanju izbora u DS "ni ne razmišlja" i da će oni biti raspisani početkom naredne godine.

Mićunović, koji je i predsednik skupštinskog odbora za međunarodne odnose, rekao je da očekuje da se konkretni zahtevi pojedinih zemalja o Kosovu neće eksplicitno pominjati u mišljenju Evropske komisije o kandidaturi Srbije u EU.

"Mislim da će se ti novi uslovi pominjati u nekoj opštijoj formi , kao dobrosusedski ili odnosi u regionu. Mislim da je predsednik Boris Tadić mnogo učinio na tom polju", rekao je Mićunović.

Na pitanje da li će Srbija za dva meseca između saopštavanja preporuke EK i definitivne odluke Saveta ministara moći da ispuni dodatne uslove, Mićunović je rekao da da je "veoma važno kakva je klima pregovora" i da bi ona morala da ostane pozitivna.

On je rekao da je za kandidaturu Srbije ipak najvažniji upitnik i procena Evropske komisije koliko toga iz upitnika je Srbija zaista primenila.

(B92)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićunović: Tadić će raspustiti Skupštinu ako bude ucena

Izvor: Blic, 12.Okt.2011

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je da se u toj stranci "ni ne razmišlja" o skorom raspisivanju izbora i da ne veruje da će biti raspisani pre početka sledeće godine...Mićunović je istovremeno rekao i da je normalno da predsednik Republike raspusti skupštinu...

Nastavak na Blic...

Mićunović: Izbori ako bude ucena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2011

BEOGRAD -..Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je da se u toj stranci "ni ne razmišlja" o skorom raspisivanju izbora i da ne veruje da će biti raspisani pre početka sledeće godine...Mićunović je istovremeno rekao i da je normalno da predsednik Republike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.