Marković: Povećanje plata je samo najava za nove izbore

Izvor: Blic, 21.Maj.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Povećanje plata je samo najava za nove izbore

Vučić samo još nije obećao da će povećati plate i u regionu, kaže potpredsednik Demokratske stranke (DS) Jovan Marković povodom najave premijera Aleksandra Vučića da će u javnom i privatnom sektoru plate biti povećane za 10 odsto.

Marković kaže da ovakve izjave zapravo najavljuju nove izbore i služe da poprave Vučićevu poljuljanu podršku.

- Umesto populističkih i neodgovornih izjava o povećanju plata u javnom sektoru, ali i u privatnom sektoru od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << premijera Aleksandra Vučića, građani Srbije, mladi ljudi Srbije traže šansu za posao, traže šansu da se ostvare u ovom gradu i ovoj državi. Smatramo da izjave o povećanju plata i penzija, o povećanju od 10 odsto u javnom i privatnom sektoru zapravo najavljuju nove izbore - kaže on.

Kako navodi, DS očekuje da će ovakve izjave "u narednom periodu i u narednih nekoliko meseci obeležiti trajanje Vlade Srbije i premijera Vučića".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marković (DS): Vučić najavom povećanja plata najavljuje nove izbore

Izvor: Beta Video, 21.Maj.2017

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Jovan Marković ocenio je danas da premijer Srbije Aleksandra Vučića izjavom da će plate u javnom i verovatno privatnom sektoru biti povećane za 10 odsto ``zapravo najavljuje nove izbore`` i popravlja ``poljujanu podršku``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.