LSV: Nikolić urušava ugled Srbije

Izvor: B92, 27.Maj.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Nikolić urušava ugled Srbije

Novi Sad -- Liga socijaldemokrata Vojvodine kritikovala je posetu Tomislava Nikolića ruskom predsedniku, i ocenila da on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.

LSV je ocenila da poseta novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer on traži način da Srbiju skrene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa evropskog puta.

Nikolić je već posle šest dana od izbora počeo da se ogradjuje od predizborno - proevropskih stavova i traži načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta, navodi LSV u saopštenju.

"Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu", naveo je LSV u saopštenju za javnost.

Ta stranka je podsetila da je Nikolić u maju 2007. godine, kada je nekoliko dana bio predsednik Skupštine Srbije, poručio da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.

"Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije s jednim provincijskim gubernatorom", ocenio je LSV i dodao da Nikolić na taj način urušava ugled Srbije kao nezavisne države.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV kritikuje Nikolićevu posetu Rusiji

Izvor: Akter, 27.Maj.2012

Liga socijaldemokrata Vojvodine kritikovala je posetu Tomislava Nikolića ruskom predsedniku, i ocenila da on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.