LDP: Za redefinisanje privatizacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Za redefinisanje privatizacije

SMEDEREVO -

Lider LDP-a i Preokreta Čedomir Jovanović izjavio je danas u Smederevu da je Srbiji potrebna država koja je sposobna da se iznutra reformiše i da treba redefinisati proces privatizacije.

"Srbija će biti ekonomski uspešna zemlja, a njeni radnici zadovoljni onog trenutka kad se Srbijom bude upravljalo i kad se u Srbiji bude radilo onako kako se radi u uspešnim zemljama. To praktično znači da moramo redefinisati proces privatizacije i da u narednom mandatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlada mora biti mnogo konkretnija u izvođenju reformi koje neopravdano stagniraju godinama", poručio je on na sastanku sa radnicima Želvoza koji štrajkuju od 6. marta u skupštini grada Smedereva.

Prema rečima Jovanovića, plan Preokreta je vrlo jasan - redefinisanje privatizacije s ambicijom da se ona ubrza i dovrši, a da bi se to izvelo Srbija mora postati konkurentnija.

"U političkom smislu to nas obavezuje na formulisanje politike koja će Srbiji otvarati tržišta i Srbiju otvarati za one koji su joj potrebni, a to su prvenstveno investitori s kapitalom. Koncept organizacije države mora biti potpuno drugačiji", rekao je Jovanović.

Umesto ambicije s kojom je vlada do sada vodila zemlju, "moramo imati državu koja je sposobna da se iznutra reformiše", rekao je Jovanović i dodao da je u Želvozu očigledno da država nije u stanju da ispuni ulogu koju je u velikoj meri sama sebi dala.

Kako je dodao, rešenje je u preuzimanju odgovornosti za stanje u zemlji i kandidovanju posla koji se mora uraditi bez obzira na težinu koja ga prati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Redefinisati proces privatizacije"

Izvor: B92, 27.Mar.2012

Beograd -- Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović rekao je da se mora redefinisati proces privatizacije i da nova vlada mora biti mnogo konkretnija u izvođenju reformi..."Naš plan je po tom pitanju vrlo jasan - redefinisanje privatizacije s ambicijom da se ona ubrza i dovrši", poručio je Jovanović...

Nastavak na B92...

Jovanović: Redefinisati proces privatizacije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2012

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je danas u Smederevu da se mora redefinisati proces privatizacije i da nova vlada mora biti mnogo konkretnija u izvođenju reformi koje neopravdano stagniraju godinama..."Naš plan je po tom pitanju vrlo jasan - redefinisanje privatizacije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.