Krkobabić: Napredak Srbije na jesen

Izvor: B92, 13.Maj.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Napredak Srbije na jesen

Užice -- Jovan Krkobabić kaže da je Vlada, čiji je on potpredsednik, preduzela mere koje će doprineti bržem razvoju zemlje, te da će rezultati biti vidljivi na jesen.

On je prilikom posete Užicu istakao da će kraj godine pokazati trend snažnog razvoja Srbije.

"U ovoj godini ćemo ostvariti kandidaturu za ulazak u EU i dobiti poziv za pregovore, što će nam omogućiti i korišćenje nekih pretpristupnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fondova za ubrzaniji razvoj zemlje", rekao je Krkobabić.

Povodom kritika političkih analitičara da rekonstruisana vlada u protekla dva meseca nije dala očekivane rezultate, Krkobabić je odgovorio da se za to kratko vreme nisu mogli ni očekivati neki vidljivi rezultati.

On je, međutim, izrazio očekivanja da će se do kraja godine dogoditi vrlo značajne promene i da će ti pozitivni koraci biti vrlo vidljivi, ne samo u smislu racionalizacije već i ubrzanog napretka i razvoja zemlje, te da će uža i šira koalcija održati do kraja mandata i da raspada unutar koalicije neće biti.

Krkobabić, koji je i lider Partije udruženih penzionera Srbije, smatra da će redovni parlamentarni izbori biti odžani na proleće iduće godine, kako je to zakonom i predviđeno.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Izbori na proleće

Izvor: Blic, 13.Maj.2011

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić naglasio je danas u Užicu da sigurno neće doći do raspada vladajuće koalicije. .."I uža i šira koalicija će opstati do kraja i izbori će biti, kako zakon predviđa, na proleće iduće godine”, rekao je Krkobabić, koji je lider Partije ujedinjenih...

Nastavak na Blic...

Krkobabić: Na jesen će biti bolje

Izvor: B92, 13.Maj.2011

Užice -- Potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić kaže da je ovo "prelazna godina iz krize ka jednom pozitivnom napretku naše zemlje"...On je izrazio očekivanje da će kraj godine pokazati trend snažnog razvoja Srbije...On je rekao i da je Vlada preduzela čitav niz mera prema onim prioritetima koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.