Krasić: Jadranka Šešelj će poštovati Ustav

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Jadranka Šešelj će poštovati Ustav

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj poštovaće Ustav i štititi interes Srbije, izjavio je potpredsednik SRS Zoran Krasić na predizbornom skupu te stranke u Subotici.

Srbija 6.maja mora da se odluči za političare koji zastupaju interes Srbije, a ne za one koji idu po mišljenje u Brisel i Vašington, poručeno je sa skupa, saopštila je danas SRS.

"Zato mi je drago što vidim da mnogo građana daje podršku našem predsedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kandidatu. Naš predsednički kandidat je Šešelj, Jadranka Šešelj! Zašto ona? Zato što će biti jedini predsednik Srbije koji se drži ustavnih ovlašćenja", izjavio je Krasić.

On je izrazio uverenje da će kandidat SRS pobediti već u prvom krugu izbora za šefa države.

Krasić je istakao da "Jadranka Šešelj 10 godina proživljava isto što i njen suprug, Vojislav Šešelj u Haškom tribunalu, na pozicijama je Srpske radikalne stranke, zastupa isključivo interes svoje zemlje i voli svoju zemlju više nego bilo koji drugi predsednički kandidat".

"Dosadašnji predsednici su svi prisvajali vlast koja im po ustavu ne pripada, bili su i predsednici stranaka, i vlade, i vodili fondove kapitalnih investicija, a Jadranka Šešelj će poštovati i štiti Ustav Republike Srbije. Zato od nje nema boljeg kandidata", zaključio je Krasić, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Podrška Jadranki Šešelj

Izvor: RTS, 07.Apr.2012

Predsednički kandidat SRS-a Jadranka Šešelj poštovaće Ustav i štititi interes Srbije, rekao potpredsednik SRS-a Zoran Krasić na predizbornom skupu te stranke u Subotici. ..Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Jadranka Šešelj poštovaće Ustav i štititi interes Srbije, rekao...

Nastavak na RTS...

Krasić: Dodatno oporezovati tajkune i strane banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2012

LESKOVAC -..Srpska radikalna stranka se zalaže za raspodelu nepošteno stečenog bogatstva tajkuna narodu, izjavio je danas na predizbornom skupu u Leskovcu potpredsednik te stranke Zoran Krasić dodajući da se radikali zalažu za ograničavanje kamatnih stopa..."Želimo da raspodelimo nelegalno stečeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.