Kongres SPS bira Dačica

Izvor: S media, 10.Dec.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kongres SPS bira Dačica

Na osmom Kongresu Socijalističke partije Srbije, koji će biti održan sutra u Beogradu, socijalisti će odlučivati o predsedniku i članovima Glavnog i Nadzornog odbora, kao i o Statutarnoj komisiji.

Glavni odbor, na predlog predsednika stranke, izabraće potpredsednike SPS-a.

Aktuelni predsednik SPS-a Ivica Dačić jedini je kandidat za predsednika stranke, a utvrdjena je i lista kandidata za Statutarnu komisiju, Nadzorni i Glavni odbor.

Kongres će biti održan u Centru "Sava".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS: Da nas više ne vezuju za loše

Izvor: B92, 11.Dec.2010, 06:21

Beograd -- Socijalisti usvojili novi stranački program na Osmom kongresu. Cilj reforme je snažniji SPS, kaže Ivica Dačić, koji je jednoglasno izabran za predsednika...Lider SPS-a je rekao da je cilj "istorijskog kongresa" da se ta stranka više nikada ne vezuje za loš ekonomski položaj ljudi,...

Nastavak na B92...

SPS danas bira predsednika i članove stranačkih odbora

Izvor: Blic, 11.Dec.2010

BEOGRAD - Na osmom Kongresu Socijalističke partije Srbije, koji će biti održan danas u Beogradu, socijalisti će odlučivati o predsedniku i članovima Glavnog i Nadzornog odbora, kao i o Statutarnoj komisiji...Glavni odbor, na predlog predsednika stranke, izabraće potpredsednike SPS-a...Aktuelni...

Nastavak na Blic...

Socijalisti biraju stranački vrh

Izvor: Šumadija Press, 11.Dec.2010

Na 8. Kongresu SPS, koji se održava danas u Beogradu, socijalisti odlučuju o predsedniku i članovima Glavnog i Nadzornog odbora, kao i o Statutarnoj komisiji.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.