Konferencija o saradnji parlamenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o saradnji parlamenata

BEOGRAD -

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović danas će otvoriti dvodnevnu međunarodnu konferenciju "Saradnja parlamenata i nezavisnih regulatornih tela u jugoistočnoj Evropi", saopšteno je iz parlamenta.

Konferencija će biti održana u organizaciji srpskog parlamenta i Evropskog pokreta u Srbiji, a uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, USAID-a i Fondacije "Fridrih Ebert".

Na skupu će, pored Dejanovićeve, govoriti i šef Misije OEBS-a u Srbiji Dimitrios Kipreos i predsednik Evropskog pokreta Vlastimir Matejić.

Konferencija će biti održana u Domu Narodne skupštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konferencija o saradnji parlamenata regiona

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Apr.2012

BEOGRAD - Konferencija će biti održana u organizaciji srpskog parlamenta i Evropskog pokreta u Srbiji, a uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, USAID-a i Fondacije "Friedrich-Ebert". 

Nastavak na SEEbiz.eu...

"Pojačati kontrolu izvršne vlasti"

Izvor: B92, 03.Apr.2012

Beograd -- Sprovođenje preporuka nezavisnih regulatornih tela znak je jačanja efikasnije kontrole izvršne vlasti, kaže predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović...To je, kako je istakla, i jedna od ustavnih obaveza parlamenta..."Sticanje ekonomske nezavisnosti, jačanje uloge tih tela i njihovih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.