KOLUNDŽIJA: IZBORI ĆE BITI KADA IM JE VREME

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLUNDŽIJA: IZBORI ĆE BITI KADA IM JE VREME

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija izjavila je danas da će izbori biti održani onda kada im je vreme, odnosno kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU i dobije datum početka pregovora.

Kolundžija je novinarima u republičkom parlamentu rekla da ne može da komentariše predlog naprednjaka, budući da ga, kako je rekla, nije ni videla.

"Ne mogu da govorim o toj ponudi, jer tu ponudu nismo ni videli. Mi nudimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da uradimo posao, da Srbija dobije status kandidata i datum početka pregovora i da izbore održimo onda kada im jeste vreme, u demokratskom duhu", rekla je Kolundžija.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da naprednjaci očekuju da na mitingu, koji organizuju u Beogradu 16. aprila, "dobiju" datum parlamentarnih izbora.

"Postojaće ponuda koju ne mogu da odbiju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare,dodavši da su naprednjaci spremili iznenađenje i da se ono tiče ideje, a ne napada ili nasilja.

"To će biti originalna ideja u kojoj niko od čelnika režima neće biti ni na koji način ugrožen, ali sam uveren da će prihvatiti da odluče o tome kada će izbori biti. Uveren sam zato što se ljudi neće razići", istakao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolundžija: Izbori u predvidjenom roku

Izvor: S media, 12.Apr.2011

Šef poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija izjavila je danas da će izbori biti održani onda kada im je vreme, odnosno kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU i dobije datum početka pregovora. ..Kolundžija je novinarima u republičkom parlamentu rekla da ne može da...

Nastavak na S media...

Srbija dobija status kandidata na kraju godine?

Izvor: S media, 12.Apr.2011

Ministarka Srbije za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković rekla je juče posle razgovora sa generalnim sekretarom Saveta Evrope Torbjornom Jaglandom u Strazburu da je on izrazio veru u mogućnost Srbije da do kraja godine dobije kandidaturu i datum početka pregovora sa EU. .."Jagland, koji...

Nastavak na S media...

Kolundžija: Izbori nisu tema

Izvor: S media, 13.Apr.2011, 02:23

Nada Kolundžija, šefica poslaničkog kluba Za evropsku Srbiju: Izbori nisu korisni ni za koga. Naprednjaci traže izlaz iz političke pat pozicije. ..Najvažniji cilj Srbije u ovom trenutku je dobijanje kandidature za članstvo u EU, sve političke stranke na tome treba da rade i zato razgovori o...

Nastavak na S media...

Asp: Srpski voz krenuo ka EU

Izvor: S media, 13.Apr.2011

Ambasador Švedske Krister Asp, koji danas boravi u Gornjem Milanovcu, rekao je da je "srpski voz za Evropsku uniju krenuo sa stanice prošle jeseni", a da Vlada Srbije i parlament odlučuju u "kom vremenu će prolaziti kroz pojedine etape". ..U susretu sa predstavnicima lokalne vlasti, ambasador Krister...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.