Jedinstvena Rusija i SNS potpisale sporazum o saradnji

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena Rusija i SNS potpisale sporazum o saradnji

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i predsednik Visokog saveta Jedinstvene Rusije potpisali su u Sankt-Peterburgu sporazum o saradnji.

Prema tom dokumentu "strane će se konsultovati i razmenjivati informacije o aktuelnim pitanjima situacije u Republici Srbiji i Ruskoj Federaciji, bilateralnih i medjunarodnih odnosa, upoznavaće jedni druge sa iskustvom u sferi partijske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izgradnje, organizacionog rada, kontrolno-revizione delatnosti, obuke i pripreme kadrova, o učešću u aktivnosti organa zakonodavne i izvršne vlasti i drugim oblastima od uzajamnog interesa“.

-Ovo je veoma značajan trenutak, ukazao je posle potpisivanja sporazuma Grizlov, podvlačeći da partije saradjuju dugo vremena.

Visoki funkcioner JR izrazio je uverenje da će „sporazum poslužiti jačanju odnosa izmedju partija u našim zemljama“.

Potrebni vanredni parlamentarni izbori

Bez promene vlasti nema borbe protiv korupcije

Nikolić je pružio uveravanja da će srpska stranka „učiniti sve da bi se zbližile naše dve države, koje su uvek bile bliske, i pomagati razvoj odnosa u oblasti privrede i drugim sferama, navedenim u dokumentu“.

U saopštenju, objavljenom na sajtu ruske stranke, navodi se i da JR i SNS dele uverenje da se postojeći konflikti u Evropi moraju rešavati putem pregovora i uz upotrebu političkih metoda, a ne sile.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Slava i saradnja sa Rusijom

Izvor: B92, 27.Okt.2010

Beograd -- Tomislav Nikolić (SNS) je sa predsednikom ruske Dume Borisom Grizlovom potpisao Sporazum o saradnji sa Jedinstvenom Rusijom, čiji je predsednik Vladimir Putin...Posle Brisela, Vašingtona, Tokija, nova destinacija čelnika Srpske napredne stranke danas je bio Sankt Peterburg...Naprednjaci...

Nastavak na B92...

Jedinstvena Rusija i SNS potpisale sporazum o saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2010

SANKT PETERBURG -..Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i predsednik Visokog saveta Jedinstvene Rusije (JR) potpisali su u Sankt-Peterburgu sporazum o saradnji...Prema tom dokumentu "strane će se konsultovati i razmenjivati informacije o aktuelnim pitanjima situacije u Republici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Potpis na partnerstvo SNS i Jedinstvene Rusije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2010

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i predsednik Visokog saveta Jedinstvene Rusije (JR) Boris Grizlov potpisali su danas u Sankt-Peterburgu sporazum o saradnji...Prema tom dokumentu "strane će se konsultovati i razmenjivati informacije o aktuelnim pitanjima situacije u Republici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.