Izdvojićemo velika sredstva za razvoj poljoprivrede

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdvojićemo velika sredstva za razvoj poljoprivrede

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da će ta partija ukoliko dođe na vlast, izdvojiti velika sredstva za razvoj poljoprivrede.
'Ako podignemo selo, podići ćemo i gradove. Jer, život na selu je postao nepodnosljiv, svi su pobegli u gradove. Lepše žive nezaposleni u gradu, nego ljudi koji na selu obrađuju imanja', istakao je Nikolić u razgovoru sa građanima Uba. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Moramo da krenemo od nule, zato ćemo mnogo toga što država ima uložiti u poljoprivredu dodao je Nikolić.
Prema njegovim rečima, strani investitori se žale na brojne birokratske procedure tokom kojih, kako je rekao, 'mnogi iz državnog aparata pokušavaju da od njih traže mito'.
Lider SNS je ponovio da se on zalaže za ulazak u Evropsku uniju, ali da je do EU dug put i da za to vreme Srbija mora da živi i radi, inače, kako je rekao 'nećemo imati sa čime da dodjemo do EU'.
'Nećemo imati ni opanke', rekao NIkolić.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.