Ipsos: SNS može sama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipsos: SNS može sama

Srpska napredna stranka (SNS) sasvim izvesno je pobednik izbora, jer će imati između 51 i 52 odsto glasova, dovoljno da sama formira vlast, izjavio je danas za televiziju N1 Srđan Bogosavljević iz Ipsos stratedžik marketinga.

Bogosavljević je rekao da je taj procenat nešto viši od onoga što su naprednjaci imali na prošlim izborima, jer su sada dobili neke partnere koji su im doneli određeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << procenat glasova, a tu je najvidljivija Partija ujedinjenih penzionera Srbije.

Prema njegovim rečima, SPS "se vrti" oko devet odsto, a Srpska radikalna stranka (SRS) je imala "najbolji dodatak kampanji" - presudu Haškog tribunala koja je izuzetno pogurala stranku Vojislava Šešelja i dovela ih do toga da su iznad šest odsto.

Pokret Dosta je bilo, DSS i Dveri, DS, SDS-LDP su stranke koje mogu da budu i preko i ispod cenzusa, rekao je Bogosavljević predstavljajući rezultate koji se kreću između 4,7 i 5,8 odsto.

Tim strankama ne odgovara visoka izlaznost jer ona povećava broj gasova neophodan za cenzus, ocenio je Bogosavljević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"SNS, izvesno, pobednik izbora"

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016

Srpska napredna stranka (SNS) sasvim izvesno je pobednik izbora, jer će imati između 51 i 52 odsto glasova, dovoljno da sama formira vlast, izjavio je danas za televiziju N1 Srđan Bogosavljević iz Ipsos stratedžik marketinga...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Bogosavljević je rekao da je taj procenat...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.