Ilić: Vratiti dostojanstvo srpskim selima

Izvor: Blic, 30.Mar.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Vratiti dostojanstvo srpskim selima

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da treba vratiti dostojanstvo srpskim selima i da naredna vlada mora mnogo ozbiljnije da se bavi poljoprivredom.

Ilić je tokom obilaska sela u Braničevskom okrugu naveo da do svake kuće u zemlji treba izgraditi asfaltni put i obezbediti subvencije za poljoprivredu.

Neophodno je, dodao je Ilić, i da se izgrade trafostanice i obezbedi dobro vodosnadbevanje u svim selima kako ih mladi ne bi napuštali i odlazili u gradove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Koalicija 'Pokrenimo Srbiju' mora da pobedi kako bi se vratilo dostojanstvo srpskim domaćinima, zaposlili ljudi, a državni budžet punio", naveo je Ilić.

On je ocenio da je aktuelna vlast imala "katastrofalne rezultate na selu", jer, kako tvrdi, nije ispunila nijedno obećanje.

"Sve što obećamo u kampanji mi ćemo ispuniti", rekao je Ilić, koji smatra da će koalicija "Pokrenimo Srbiju" na majskim izborima ostvariti dobar rezultat.

Ilić je posetu Braničevskom okrugu započeo u selu Kurjače, gde je posetio farmu, koja ima 6.000 pilića, a nakon toga i crkvu u selu Topolovnik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić: Vratiti dostojanstvo selima

Izvor: B92, 30.Mar.2012

Veliko Gradište -- Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da treba vratiti dostojanstvo srpskim selima i da naredna vlada mora mnogo ozbiljnije da se bavi poljoprivredom...Ilić je tokom obilaska sela u Braničevskom okrugu naveo da do svake kuće u zemlji treba izgraditi asfaltni put i obezbediti...

Nastavak na B92...

NS: Vratiti dostojanstvo selima

Izvor: RTS, 30.Mar.2012

Naredna vlada mora mnogo ozbiljnije da se bavi poljoprivredom, rekao lider Nove Srbije Velimir Ilić i dodao da treba vratiti dostojanstvo srpskim selima...Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da treba vratiti dostojanstvo srpskim selima i da naredna vlada mora mnogo ozbiljnije da se bavi poljoprivredom...Ilić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.