Hodžaj: Nema dijaloga bez EU

Izvor: B92, 13.Apr.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Nema dijaloga bez EU

Priština -- Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je da ne može biti dijaloga Beograda i Prištine bez posredovanja Evropske unije.

"Nema dijaloga bez posredovanja EU. Srbije je neodogovorna i neodlučna. Jedini nezavisan potez koji Srbije može da učini je da prizna nezavisnost Kosova", napisao je Hodžaj na svojoj stranici društvene mreže Fejsbuk.

Hodžaj je tako odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na izjavu premijera Srbije Ivice Dačića da se dijalog može nastaviti i bez posrednika.

Hodžaj je ocenio da je na taj način srpski premijer pokušao da "spusti na vrlo nizak nivo" Rezoluciju Generalne skupštine UN o dijalogu, posredovanju EU i uključivanju međunarodnih predstavnika u taj proces.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj: Nema dijaloga bez posredovanja EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2013

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je danas da ne može biti dijaloga Beograda i Prištine bez posredovanja Evropske unije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Hodžaj: Nema dijaloga sa Srbijom bez posredovanja EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Apr.2013, 09:28

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je u subotu da ne može biti dijaloga Beograda i Prištine bez posredovanja Evropske unije. "Nema dijaloga bez posredovanja EU. Srbije je neodogovorna i neodlučna. Jedini nezavisan potez koji Srbije može da učini je da prizna nezavisnost Kosova",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.