Dveri pitaju: Dinkiću odakle vam pare za kampanju?!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri pitaju: Dinkiću odakle vam pare za kampanju?!

Dinkić je direktno odgovoran i za rasturanje četiri domaće banke i prepuštanje celokupnog bankarskog sektora strancima. Doveo je do hronične nelikvidnosti privrede politikom naplate PDV, a sad glumi opoziciju, uz obećanja da će se zalagati da se PDV plaća po realizaciji

BEOGRAD - Čisti računi.

Ko plaća Dinkićevu kampanju, za koju se procenjuje da košta nekoliko miliona evra? Kako to da njegova partija, koja nikad nije učestvovala na izborima, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << status parlamentarne stranke?

Ovo su pitanja na koja pokret Dveri po hitnom postupku traži odgovore od nadležnih organa - Agencije za borbu protiv korupcije, DRI, tužilaštva i MUP Srbije.

- Dinkić je direktno odgovoran i za rasturanje četiri domaće banke i prepuštanje celokupnog bankarskog sektora strancima. Doveo je do hronične nelikvidnosti privrede politikom naplate PDV, a sad glumi opoziciju, uz obećanja da će se zalagati da se PDV plaća po realizaciji - navode u pokretu. U URS kažu da je finansiranje njihove kampanje javno i da je neuporedivo jeftinija od onoga što Dveri neosnovano tvrde, te da nadležna agencija, u skladu sa zakonom, u svako doba to može da proveri i potvrdi.

(B. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.