Dveri najavile za sutra protest ispred RIK-a u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Maj.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri najavile za sutra protest ispred RIK-a u Beogradu

Pokret Dveri, koji nije prošao cenzus za ulazak u republički parlament, najavio je za sutra protest u Beogradu tvrdeći da je pokraden na izborima održanim u nedelju 6. maja.

Protest će se, kako je saopšteno, održati u četvrtak u 18 sati ispred Skupštine Srbije u ulici Kralja Milana 14 gde je smeštena i Republička izborna komisija.

Dveri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su, prema podacima RIK-a, na parlamentarnim izborima osvojile više od četiri odsto glasova, tvrde da su pokradeni i da zato nisu prešle cenzus od pet odsto.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"

Povezane vesti: Pastor: Žestoko smo pokradeni, podrška Tadiću dovedena u pitanje Mirčić: Rukovodstvo SRS nije znalo da iskoristi Šešeljevu popularnost Dveri: Ušli smo u Skupštinu Vojvodine Toner: SAD spremne da rade sa bilo kojom vladom u Srbiji Vučić: Ako bude predsednik Srbije, Nikolić neće biti i predsednik SNS
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri najavile za sutra protest ispred RIK

Izvor: Kurir, 09.Maj.2012

Protest će se održati u četvrtak u 18 sati ispred Skupštine Srbije..BEOGRAD - Pokret Dveri, koji nije prošao cenzus za ulazak u republički parlament, najavio je za sutra protest u Beogradu tvrdeći da je pokraden na izborima održanim u nedelju 6. maja. Protest će se, kako je saopšteno, održati...

Nastavak na Kurir...

Dveri za poništavanje izbora

Izvor: S media, 09.Maj.2012

Predstavnici pokreta "Dveri" izjavili su danas da će tražiti poništavanje nedavno održanih izbora na svim nivoima zbog, kako tvrde, mnogobrojih i dokumentovanih izbornih neregularnosti.

Nastavak na S media...

Dveri: Skup zabranjen, ne dolazite

Izvor: B92, 10.Maj.2012, 02:10

Beograd -- Pokret "Dveri" saopštio je da je MUP zabranio njihov večerašnji protestni skup "protiv izborne krađe" ispred RIK-a i poručio svojim pristalicama da ne dolaze...U zakazano vreme (18 časova) rukovodstvo "Dveri" će ispred Skupštine Srbije, gde se nalazi RIK, održati konferenciju za novinare,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.