Drašković na glavnom odboru LDP: Srbija da pokaže da se zalaže za demokratiju

Izvor: Blic, 23.Okt.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković na glavnom odboru LDP: Srbija da pokaže da se zalaže za demokratiju

Srbija 9. decembra neće dobiti status kandidata ukoliko joj "budućnost budu određivali, kao što sad određuju, ljudi u čijim su mozgovima balvani", izjavio je lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

"Ako ne kažemo svetu da smo za rad, demokratiju i načela slobode, u decembru će u Srbiji biti pogašena svetla", rekao je Drašković novinarima u pauzi sednice Glavnog odbora LDP.

Drašković je dodao da su to isti političari koji su radili kao i 1990. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a sad govore da je EU antisrpska.

"Mi se pitamo u kojoj se to šumi seku oni balvani koji su na Jarinju. Seku se u ovoj šumi. U ovoj šumi su se sekli i balvani u Kninu", rekao je Drašković. On je ocenio da je situacija dramatična i dodao da "svaki razuman čovek i politička i druga organizacija, pa i Savez pčelara mora da kaže "ne" ovoj zaveri protiv budućnosti".

Povezane vesti: Vuk Drašković: Izbori za Evropu i promenu Ustava Tadić: Izbori u martu 2012. SPO će učestvovati na izborima na Kosovu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović, Ljajić, Korać i Drašković u koaliciji

Izvor: Blic, 24.Okt.2011, 03:15

Lideri Liberalno demokratske partije, Srpskog pokreta obnove, Socijaldemokratske unije i Socijaldemokratske stranke Srbije pregovaraju o predizbornoj koaliciji, saznaje nezvanično “Blic”. U prilog tome govori i podatak da su Vuk Drašković, Rasim Ljajić i Žarko Korać na jučerašnjem glavnom...

Nastavak na Blic...

Stari znanci opet zajedno?

Izvor: B92, 24.Okt.2011

Beograd -- Lideri LDP, SPO, SDU i Socijaldemokratske stranke Srbije pregovaraju o predizbornoj koaliciji, saznaje nezvanično "Blic"...To potvrđuje i podatak da su Vuk Drašković, Rasim Ljajić i Žarko Korać na jučerašnjem zasedanju glavnog odbora LDP sedeli jedan pored drugog, a na tablama s njihovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.