Đentiloni danas u Beogradu

Izvor: Akter, 31.Mar.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đentiloni danas u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Italije Paolo Đentiloni boravi danas u Beogradu, gde će razgovarati s najvišim srpskim zvaničnicima

Uoči posete, Đentiloni je izjavio da dolazi u Beograd da iznova prenese čvrstu podršku Italije Srbiji na njenom evropskom putu.

"Italija nikada nije izneverila Srbiju u podršci njenoj punoj integraciji u EU, i nikada je i neće izneveriti, kao ni ostale zemlje zapadnog Balkana", rekao je Đentiloni za Politiku.

Italijanski ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sastaće se s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem i s ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Posle podne, u rezidenciji ambasadora Italije šefovi diplomatija Italije i Srbije Paolo Đentiloni i Ivica Dačić učestvovaće na panelu "Kako zaustaviti plimu radikalizacije: da li je sveobuhvatan odgovor moguć" koju organizuje Beogradski fond za političku izuzetnost.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.