Direkcija ne odgovara na zahteve za upis imovine APV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direkcija ne odgovara na zahteve za upis imovine APV

Pokrajinska vlada saopštila je danas da Republička direkcija za imovinu do sada nije poslala nijedno mišljenje na zahteve za upis nepokretnosti koje koristi Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine.

Pokrajinska Uprava za imovinu podnela je 15.943 zahteva Službi za katastar radi dobijanja izvoda iz lista nepokretnosti, do sada su dobijena 5.743 izvoda, koji su zatim upućeni Republičkoj direkciji za imovinu, kako bi se dobile potvrde i kako bi se mogao podneti zahtev za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uknjižbu imovine, ali ta direkcija do sada nije dobila nijedno mišljenje, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da Vode Vojvodine, između ostalog, koriste 20 poslovnih zgrada u Novom Sadu, Apatinu, Odžacima i Sremskoj Mitrovici.

Navodi se da Javno preduzeće Vojvodinašume koristi 440 objekata na teritoriji pokrajine i dodaje se da su podaci obrađeni i upućeni Republičkoj direkciji za imovinu, koja je do sada dala saglasnost za 94 objekta, te su za njih podneti zahtevi za upis javne svojine u korist Vojvodine.

Pokrajinska vlada donela je danas i Odluku o obrazovanju Komisije za građevinsko zemljište u javnoj svojini Vojvodine, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direkcija za imovinu ne odgovara na zahteve APV

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2015, 00:08

Pokrajinska vlada saopštila je da Republička direkcija za imovinu do sada nije poslala nijedno mišljenje na zahteve za upis nepokretnosti koje koristi Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine...Pokrajinska Uprava za imovinu podnela je 15.943 zahteva Službi za katastar radi dobijanja izvoda iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.